BACK TO TOP

Word lid van onze Vriendenclub en steun ``Die Reifholzkapelle``!

De vriendenclub

Ontstaan van de Vriendenclub

In 1990 tijdens een optreden van “Die Reifholzkapelle” in Kröv, Duitsland, ontstond het idee om een Vriendenclub op te richten. De heer Smeets uit Capelle aan de IJssel, voormalig trompettist van de Marinierskapel, was de initiatiefnemer. Tijdens de kerstconcerten van 1990 kreeg dit idee direct vorm toen zich een groot aantal vrienden aanmeldde.

In de zomer van 1991 telde de Vriendenclub al ruim 50 leden en in 1993 werd het streefaantal van 100 leden ruimschoots overschreden met 110 leden. In datzelfde jaar werd een zelfstandig bestuur binnen de Vriendenclub gevormd. Tegenwoordig telt de Vriendenclub meer dan 300 leden en nieuwe leden zijn uiteraard nog steeds van harte welkom.

Lidmaatschap

Als lid van de Vriendenclub blijft u voor slechts € 15,00 per persoon per jaar op de hoogte van alle activiteiten van “Die Reifholzkapelle”, zoals optredens en andere wetenswaardigheden. U ontvangt een gratis kaartje voor het jaarlijkse kerstconcert, dat traditioneel en sfeervol is. Ook kunt u profiteren van kortingen op entreegelden of gratis consumptiebonnen tijdens evenementen waarbij de kapel aanwezig is. Bovendien wordt er elk jaar een speciale avond georganiseerd exclusief voor leden van de Vriendenclub, waarbij de muzikale inbreng van “Die Reifholzkapelle” uiteraard niet ontbreekt.

Betekenis voor “Die Reifholzkapelle”

De Vriendenclub betekent voor “Die Reifholzkapelle” niet alleen een financiële steun, maar ook een belangrijke morele steun die bijdraagt aan het voortbestaan van de kapel.

Die Reifholzkapelle