BACK TO TOP

Winter Musik Fest 16 december 2023

Waar

d'n Dulper
Boven Leeuwen

Met

Die Reifholzkapelle
Alpenfever
Pap en Pudding.

Wanneer

16 december 2023
20:00 uur
Zaal open vanaf 19:00 uur

Op 16 december om 19:00 uur nodigen we je uit voor een betoverende avond in Kulturhus D’n Dulper in Boven Leeuwen. Het Winter Musik Fest brengt een vleugje muzikale magie met optredens van Die Reifholzkapelle, Alpenfever en Pap en Pudding!

Laat je leiden door de melodieƫn terwijl we samen de hartslag van de feestdagen voelen. Dit musik fest, geschikt voor alle leeftijden, verenigt ons in een warme symfonie van gezelligheid, waar goede muziek en feestvreugde het middelpunt vormen.

Dans onder de sterren en laat je meenemen door de ritmes. Het Winter Musik Fest belooft een nacht te worden waarin muziek onze harten raakt en de festiviteiten in volle harmonie plaatsvinden.

Mis deze kans niet om samen met vrienden en familie de magie van de feestdagen te omarmen op ons Winter Musik Fest! šŸŽ‰šŸŽ¶šŸŒŸ

Alpenfever

Alpenfever is een energieke en veelzijdige band die het beste van de Duitse en Oostenrijkse muziektradities combineert met moderne pop- en rockinvloeden. Ze brengen een frisse, eigentijdse draai aan traditionele alpenmuziek en creƫren een unieke sfeer waarbij niemand stil kan blijven staan. Met hun aanstekelijke melodieƫn en opzwepende beats zorgen ze voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Pap en Pudding

Pap en Pudding zijn bekend om hun humoristische en vermakelijke muzikale optredens. Ze brengen een eclectische mix van muziekgenres, van schlagers tot populaire hits, en voegen daar een komisch tintje aan toe. Hun optredens zijn een feest van herkenning en lachen, waarbij het publiek gegarandeerd met een glimlach naar huis gaat. Pap en Pudding weten als geen ander hoe ze een publiek kunnen vermaken en laten genieten van muziek met een knipoog.

Die Reifholzkapelle

“Die Reifholzkapelle” is een inspirerend orkest uit Boven-Leeuwen, opgericht in 1972. Ze zijn gespecialiseerd in EgerlƤnder- en Tsjechisch repertoire en behoren tot de meest geliefde blaasorkesten in Nederland. Met passie, kwaliteit en een rijke traditie streven ze naar muzikale perfectie en brengen ze mensen samen door middel van hun betoverende muziek. Ervaar de kracht van hun melodieĆ«n en vier de muzikale reis met hen!

Die Reifholzkapelle