BACK TO TOP

Frühschoppen 10 september 2023

Waar

Kerkplein
Boven Leeuwen

Wanneer

10 september 2023
11:00 uur tot 14:30

Toegang

Gratis

Op zondag 10 september staat er iets bijzonders te gebeuren waar we je graag voor uitnodigen! We nodigen je van harte uit voor ons Frühschoppen concert op het kerkplein, midden in Boven Leeuwen.

🎶 Muziek, Gezelligheid en Meer 🎶

Om 11:00 uur trappen we af met ons heerlijk muzikaal evenement. Maar dat is nog niet alles! We hebben een speciale gast: Free Style Herrie Kapel uit Druten, die voor een flinke dosis entertainment zal zorgen.

Genieten van de Dag

Het belooft een mooie dag te worden, perfect om buiten te zijn, zeker onder de grote boom op het kerkplein. Neem plaats op een comfortabel plekje en laat de muziek over je heen komen. We hebben voldoende zitgelegenheid beschikbaar, waar je kunt ontspannen met een hapje en een drankje.

🍔 Eten en Drinken voor Iedereen 🌭

Heb je trek gekregen? Geen zorgen! Er is een variëteit aan eten beschikbaar, waaronder smakelijke hamburgers en heerlijke broodjes met worst. Een verfrissend drankje erbij en je bent helemaal klaar om te genieten.

Nodig je vrienden, familie en buren uit om samen met ons een fijne dag te beleven. Het wordt een gezellige ochtend en middag vol muziek en samenzijn. En het mooiste van alles? De toegang is helemaal gratis!

Reserveer 10 september in je agenda, nodig iedereen uit en kom gezellig langs. We kijken ernaar uit je te verwelkomen tijdens ons Frühschoppen op het kerkplein in Boven Leeuwen. Tot dan! 🎉🎶

Die Reifholzkapelle