BACK TO TOP

De kapel

Wij zijn “Die Reifholzkapelle”, een inspirerend orkest uit Boven-Leeuwen dat in 1972 is opgericht door een groep gepassioneerde muzikanten.
Met ons specialisme in Egerländer- en Tsjechisch repertoire hebben wij onszelf ontwikkeld tot een van de meest geliefde blaasorkesten van Nederland.

zwarte cross
Boeken

Breng uw evenement tot leven met Die Reifholzkapelle!

Boek ons inspirerende orkest voor een onvergetelijke muzikale ervaring op uw festival, bedrijfsevenement of speciale gelegenheid. Met ons uitgebreide repertoire en ervaren team van muzikanten tillen we uw evenement naar een hoger niveau.

Contact opnemen

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op! Of het nu gaat om boekingen, vragen over onze optredens of algemene informatie, ons vriendelijke team staat klaar om u verder te helpen. We kijken ernaar uit om van u te horen en uw vragen te beantwoorden.

Bezoeken

Benieuwd naar onze optredens en mogelijkheden om ons live te beleven? Neem een kijkje in onze agenda voor een overzicht van onze geplande optredens en evenementen. Kom langs en geniet van een onvergetelijke ervaring met Die Reifholzkapelle.

Sponsor worden

Heeft u interesse om Die Reifholzkapelle te sponsoren? We bieden diverse mogelijkheden om uw bedrijf of organisatie in de schijnwerpers te zetten. Als sponsor van ons inspirerende orkest kunt u profiteren van exposure tijdens onze optredens, vermelding op onze website en sociale media, en andere promotionele mogelijkheden. Neem contact met ons op om de verschillende sponsormogelijkheden te bespreken en samen te kijken naar een op maat gemaakt sponsorpakket dat aansluit bij uw doelen.

Over de kapel

Welkom bij Die Reifholzkapelle! Wij zijn een inspirerend orkest uit Boven-Leeuwen, gespecialiseerd in Egerländer- en Tsjechisch repertoire. Laat u betoveren door onze muziek en geniet van onvergetelijke optredens! Lees meer over onze kapel.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze optredens? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Die Reifholzkapelle