Nieuws

Frühschoppen m.m.v. zanggroep Charm en Blech Bizarr

Op 11 september speelt Die Reifholzkapelle weer in Boven Leeuwen. Dit jaar is er aandacht voor het 25-jarig jubileum van de vriendenclub van Die Reifholzkapelle. We hebben dit jaar weer een leuke gastkapel uitgenodigd. Wij zijn vereerd "Blech Bizarr, Bömisch geweld uit Nederland" wederom bij ons te mogen begroeten. Een van de muzikanten, Vincent van Lent, is zelf (samen met zijn vader Eef) jaren lid geweest van Die Reifholzkapelle. Nadat Vincent zijn opleiding aan het conservatorium had afgerond, is hij muzikaal actief bij o.a. Pater Moeskroen en Wintercircus Martin Hanson.

Graag stelt "Blech Bizarr" zichzelf nog even aan jullie voor: Blech Bizarr, Böhmisch geweld uit Nederland "Al vele jaren wordt er door de muzikanten van “Blech Bizarr” muziek gemaakt bij o.a. Pater Moeskroen, Hopp?!, Wintercircus Martin Hanson, Guus Meeuwis, Trompetterkorps de Koninklijke Marechaussee en Brabants Fietsharmonisch Orkest. Tevens spelen ze als vaste invallers bij veel verschillende orkesten en bands zoals het Metropole Orkest, de Marinierskapel en diverse musicals van de Efteling.

Voor trompettist Vincent van Lent is “Die Reifholzkapelle” uit Boven-Leeuwen het begin geweest van zijn muzikale carrière. Dit is ook de reden dat hij met zijn muzikanten graag weer naar Boven Leeuwen komt." Verder zal er op deze zondag een optreden zijn van Zanggroep Charm. Samen met Die Reifholzkapelle gaan ze er een mooie dag van maken.

Wanneer: 11 september 2016 van 11:00 tot 14:00
Waar: D'n Dulper - Boven-Leeuwen

Entree: GRATIS

 

Foto's van Wildetaler Blasmusik en vriendenclubconcert 2016

Wildetaler Blasmusik uit Duitsland op vriendenclubconcert

Op 2 april vindt weer ons jaarlijkse vriendenclub concert plaats. Het is weer net als andere jaren voor iedereen gratis toegankelijk, maar anders dan andere jaren starten we nu om 20.00 uur en is het dus een avondconcert.

Uiteraard treden wijzelf deze avond op, maar als heel speciale gast ontvangen wij de muzikanten van "Wildetaler Blasmusik" uit Ellershausen (D). Deze mensen komen op uitnodiging van Blaskapelle Fresia naar Nederland en hebben ook de tijd gevonden om in Boven-Leeuwen hun repetoire ten gehore te brengen.

Mis dit niet en zet het meteen in uw agenda! Graag tot zaterdag 2 april om 20.00 uur in D'n Dulper te Boven-Leeuwen!

Foto's van frühschoppen en Blech Bizarr

De foto's van frühschoppen en Blech Bizarr staan online: http://diereifholzkapelle.nl/fotoalbums/fruhschoppen-ism-blech-bizarr-2015 

Foto's Winter Musikfest 2014

 De foto's van het Winter Musikfest 2014 zijn nu hier te bekijken: http://diereifholzkapelle.nl/fotoalbums/winter-musikfest-2014

 

Foto's en video's van frühschoppen in Aalten 2014

De eerste foto's en video's van ons optreden in Aalten staan online. Het was weer beregezellig op het frühschoppen tijdens de Volksfeesten bij Café Stegers in Aalten!

 

Die Reifholzkapelle voor Egerländer Blaasmuziek

Die Reifholzkapelle 2015

Deze foto is gemaakt in het prachtige Park Groenewoud te Boven-Leeuwen door Ben Rikken. 

Nieuwe foto's en video Winter Musikfest 2013

Winter Musikfest14 december 2013 heeft ons tweede Winter Musikfest plaats gevonden in Kulturhus D'n Dulper. Van deze bijzonder gezellige en muzikale avond zijn filmpjes en foto's gemaakt. U kunt deze en andere opnames nog een keer op uw gemak bekijken in onze fotoalbum's en de videopagina.

Kon u er dit jaar niet bij zijn? Gelukkig heeft u in 2014 weer een kans! Houd deze website in de gaten of volg onze Reifholzkapelle Facebookpagina voor de exacte datum.

Mooie recensie op maasenwaalweb.nl

Op maaswaalweb.nl troffen we een mooie recensie van onze kerstconcerten van 10 en 17 december 2011. Heeft u het dit jaar gemist, dan heeft u volgend jaar weer een kans in december.

Geweldig Kerstconcert Die Reifholzkapelle
[ 19 december 2011 - maasenwaalweb.nl ]